2010-11-08

'Yüzakı' dergisi

YÜZAKI DERGİSİ, KASIM 2010, SAYI:69

Aylık Edebiyat, Kültür-Sanat, Tarih ve Toplum dergisi YÜZAKI Kasım 2010 (69. Sayısı) yine dopdolu içeriğiyle çıktı. Her ay muntazaman okurun karşısına çıkan YÜZAKI dergisinin kadrosunda şu değerli isimler yer alıyor: Derginin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammed Ali EŞMELİ; Yazı İşleri Müdürü Mustafa KÜÇÜKAŞCI; Editörler: Ali Rıza BUL, M. Âkif GÜNAY; Yayın Kurulu: Halil GÖKKAYA, Yrd. Doç. Dr. Harun ÖĞMÜŞ, İbrahim Hakkı UZUN, Muhammed YETİM, Ömer ATA, Fatih GARCAN, Ömer OKUDAN; Danışma Kurulu: Prof. Dr. Kemal YAVUZ, Prof. Dr. Nihat ÖZTOPRAK, Prof. Dr. Sadettin ÖKTEN, Prof. Dr. Mustafa ÇİÇEKLER, Yrd. Doç. Dr. Emin IŞIK, Tülay ERSAN, Ali HÜSREVOĞLU, Ayla AĞABEGÜM, Yasemin TATAROĞLU, Âdem URFA Ahmet MERAL; Yayın Müdürü Ahmet Şükrü BAĞBAŞLIOĞLU; Halkla İlişkiler ve Reklâm Sorumlusu Ahmet Zakir GÜNGÖR. Okumak için her ay sabırsızlıkla beklediğim dergilerin başında yer alan YÜZAKI dergisinin böylesine popüler olmasını sağlayan bu değerli mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Şiirlerimle bu dergide yer almaktan da büyük şeref duyduğumu belirtmeliyim.

Yazılarıyla ve şiirleriyle M. Ali EŞMELİ, Mustafa KÜÇÜKAŞCI, Bestami YAZGAN, Halil GÖKKAYA, Ayla AĞABEGÜM, Mahmut TOPBAŞLI, Yard. Doç. Dr. Harun ÖĞMÜŞ, M. Nejat SEFERCİOĞLU, Memduh CUMHUR, Abdullah GÜLCEMAL, Recep YILDIZ, Sadettin KAPLAN, H. Kübra ERGİN, Osman Nûri TOPBAŞ, Hüdâyî ÜSKÜDARLI, Aziz Mahmud HÜDÂYÎ, Zahit GENÇ, Rıfat ARAZ, İrfan ÖZTÜRK, Âdem SARAÇ, Ömer OKUDAN, Ahmet ZİYLAN, Aynur TUTKUN, Köksal CENGİZ, Ahmet SÂDIK, B. Cahit ÖZDEMİR, Can ALPGÜVENÇ, Hakkı ŞENER, Bekir ÇİÇEK, Dursun GÜRLEK, M. Faik GÜNGÖR, Sami GÖKSÜN, Servet YÜKSEL, Hızır İrfan ÖNDER, Ahmet MERAL, Ahmet ARSLAN, Elif MENCET, Mehmet Ali VAR ve Handenur YÜKSEL derginin bu sayısında yer alan isimler.

Dergi 80 sayfadan oluşuyor. Kuşe kâğıda basılı. Yazılar ve şiirler temalarına göre görselliklerle bezeli olarak sunuluyor. Bu da dergiyi sevimli hâle getiriyor. Okuyucuyu sıkmıyor. Gözü, gönlü ve rûhu doyuruyor dergi. Bir dergiden daha ne beklenebilir ki…

Okuyun takdir edeceksiniz.

Hızır İrfan Önder



İrtibat:

dergi@yuzaki.com
abone@yuzaki.com

Hiç yorum yok:

E-POSTA GRUBU

Dergi~lik e-posta
dergilik@googlegroups.com