2008-08-04

"Genç" dergisi

Genç Dergi'nin bu ayki kapak konusu tatil. Hani başarılı insanların en büyük sırrının çalışmak, çok çalışmak, hep çalışmak olduğuna dair bir inanç vardır ya... Bu düşünceye göre başarılı insanlar durmadan, dinlenmeden, gece gündüz çalışan işkolik tiplerdir ya hep... Yanlış. Kazın ayağı öyle değilmiş işte. Genç'in bu ayki (Ağustos) kapak dosyasını okuyunca siz de anlayacaksınız: Evet, çok çalışmak başarıyı getiriyor. Doğru. Ancak başarılı insanların tek düsturu çalışmak değilmiş. Bu insanlar; iş dışındaki zamanlarını nasıl değerlendireceklerini, daha doğrusu; hem faydalı hem de “keyifli” bir biçimde nasıl değerlendireceklerini çok iyi biliyorlar. Başarılarının sırrı da işte tam olarak bu! Bilhassa çok çalışıp da başaramayanlara: “Yerinde ve zamanında, verimli ve keyifli çalışanların tatil alışkanlıkları.” hakkında hazırlanan bu dosyayı okumalarını şiddetli tavsiye ediyoruz.

Genç Dergi kapak dosyasından ibaret değil tabii ki. Yine her zamanki gibi bir Türk gencinin gündeminde olan ya da olması gereken her ne varsa onlarla dopdolu Genç Dergi. Mesela; her ne kadar öğrenciyi dersanelere mahkum eden bir eğitim sisteminden/sistemine muzdarip ve muhalif olsak da Kamil Özgüven'in hazırladığı “Hayat Bilgisi” köşesini bu ay mutlaka okumanızı öneririz. Biz başlığını sözleyelim; siz zaten neden okumanız gerektiğini anlarsınız. Başlık şu: “Dershane Seçerken Aman Dikkat!”


Derginin ücretsiz mizah eki Cafcaf'sa... Komik işte. Komik olmasına komik de, öyle anlatmakla olmaz ki. Yani nasıl desek “Kızgın kumlardan sıcak sulara atlamak” gibi bir şey bu aslında. Yaşamak gerek yani. Siz en iyisi alıp okuyun. Ne demek istediğimizi o zaman anlayacaksınız.
Genç Dergi'ye nasıl ulaşacağınız konusuna gelince: 0212. 671 07 00'dan (dahili 178) abone merkezini arayıp abone olabilir, size en yakın Kültür Dergi Dağıtım satış noktasının yerini öğrenebilir yahut derginizi NT ve Gökkuşağı mağazalarından temin edebilirsiniz.

Sinan Özgenç

İrtibat:

Hiç yorum yok:

E-POSTA GRUBU

Dergi~lik e-posta
dergilik@googlegroups.com