2009-06-13

"Genç" dergisi


SÖZ BİTER, SMS BİTMEZ!

Son yıllarda, cep telefonunu elinden düşürmeyen, en sıkışık zaman dilimlerinde bile mesaj gönderebilen insan sayısının gittikçe arttığı hepimizin malumu. Araştırmalara göre geçtiğimiz yıl içerisinde dünyada yaklaşık 3,5 trilyon cep mesajı gönderildi. Acaba mesaj modern çağda bir bağımlılık haline mi geldi? Sözün bittiğini lakin SMS’in bitmediğini söyleyebilir miyiz? Mesaj atmak, mesaj almak gençler için ne manalara geliyor? Genç Dergi bu sayısında, “Söz Biter, SMS Bitmez” kapağı ile bu soruların cevaplarını arıyor. Dosya konusu çerçevesinde SMS bağımlısı olup olmadığınızı öğrenebileceğiniz bir test de mevcut.

Mustafa Armağan kendisiyle yapılan röportajda “İnternet Alimliğini Bırakın, Kitap Okuyun!” diyor. Diğer röportajlar ise; Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarından Faruk Akın, Yazar-Çizer Demirhan Kadıoğlu ve Asım Gültekin ile…

Harun Kırkıl “Ben Aptal Mıyım?”, Sami Yaylalı “Kolbastı Bilmeyen Giremez”, Emine Şimşek “Bir Genç Kızın Acıklı Hikayesi”, Taha Süren “Hangi Asım’ın Nesli?”, Ahmet Şahin Akbulut “Nalet Olsun İçimdeki Hayvan Sevgisine”, Bülent Akyürek “Kültürümüzde Oymacılık…” yazılarıyla bu ay Genç Dergisi’nde yer alan isimlerden birkaçı olarak öne çıkıyor.

Genç Dergisi’nin yoğun ilgi gören eki “Tarih Gastesi” nin bu ayki sürmanşeti “Bitmeyen Kavga: Cem Sultan ve Bayezid”. Diğer ilgi çekici başlıklar ise şunlar: “Sahabe Yakılmaktan Son Anda Kurtuldu”, “Sultan Mahmud Aciz Kaldı”, “Öss Öncesi Aklı Artırmanın Yolları”, “Abbasi Sarayı’nda Darbe Girişimi”.

Genç Dergi'ye nasıl ulaşacağınız konusuna gelince: 0212. 671 07 00'dan (dahili 178) müşteri hizmetleri merkezini arayıp abone olabilir, size en yakın Kültür Dergi Dağıtım satış noktasının yerini öğrenebilir yahut derginizi NT ve Gökkuşağı mağazalarından temin edebilirsiniz.

Taha Süren

Hiç yorum yok:

E-POSTA GRUBU

Dergi~lik e-posta
dergilik@googlegroups.com