2013-07-29

Kuyudaki Koro dergisinin 7. sayısı çıktı


Kahramanmaraş’ta yayım hayatına devam eden Kuyudaki Koro Dergisi’nin yaz sayısı  çıktı. Temmuz 2013’de 7. sayısına ulaşan Kuyudaki Koro’nun bu sayısında Hüseyin Atlansoy Cevdet Karal, Erdal Çakır, Mehmet Aycı, Bünyamin K. , Hayrettin Orhanoğlu, Sedat Umran Ümit Güçlü, Samet Altıntaş, N.Cihan Taşan, İlhan Kayhan, Ertuğrul  Demir, Ali Berkay ve Ali Çotu’nun şiirleri yer alıyor.

Aynı zamanda genç yazarlara da yer veren derginin bu sayısında  3 tane söyleşi yer almakta . Söyleşiler şair-yazar Hakan Arslanbenzer, İspanyol ressam Malules Fernandez ve Birleşik Ressamlar Derneği Başkanı ressam Mehmet Ali Doğan  ile yapılmış.

İlk sayısından itibaren görsel bir şölen sunan derginin bu sayısındaki görseller Malules Fernandez , Mehmet Ali Doğan ve Bünyamin K.’nın  resim ve fotoğraf çalışmalarından oluşmakta.

       Dergiye düz yazıları ile katkı yapan diğer isimler ise şöyle: Zeynep Arkan, Mehmet Erikli, Elif Genç, Abdussamed Geçer , Elif Pınar, Ali Berkay, Rabia Pekpak, Özgür İren Bayram, Engin Elman ve N. Cihan Taşan ve Samet Altıntaş.

      Ömer Yalçınova, bugüne kadar yapılan Gılgamış Destanı çevirilerini incelerken Ümit Güçlü ise Cahit Koytak şiirini inceleyen bir yazı kaleme almış.

Hiç yorum yok:

E-POSTA GRUBU

Dergi~lik e-posta
dergilik@googlegroups.com